Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-05-03@22:46:24 GMT

شخصیت سال تایم چگونه برگزیده می‌شود؟

تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۹۲۹۲۱۴

شخصیت سال تایم چگونه برگزیده می‌شود؟

ساعت24 -مجله آمریکایی تایم، یکی از مشهورترین و معتبرترین هفته‌نامه‌های جهان که از ٩٤ سال پیش منتشر شده و در هفته‌های اخیر موضوع فروش آن در قالب یک قرارداد سه میلیارددلاری جنجال آفریده، امسال برای نودویکمین سال پیاپی، چهره‌ای را به نام «شخصیت سال» معرفی کرده است.

روزنامه شرق: مجله آمریکایی تایم، یکی از مشهورترین و معتبرترین هفته‌نامه‌های جهان که از ٩٤ سال پیش منتشر شده و در هفته‌های اخیر موضوع فروش آن در قالب یک قرارداد سه میلیارددلاری جنجال آفریده، امسال برای نودویکمین سال پیاپی، چهره‌ای را به نام «شخصیت سال» معرفی کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
این مجله از سال ١٩٢٧ تاکنون در روزهای پایانی هر سال میلادی یک شخص (یا گروهی از اشخاص) را به‌عنوان دارنده بیشترین نفوذ و تأثیر در اخبار ١٢ ماه گذشته معرفی کرده است.   فردی که در سال ٢٠١٦ به‌عنوان شخصیت سال برگزیده شد، دونالد جیمز ترامپ، میلیاردر جنجالی و نامزد انتخاباتی حزب جمهوری‌خواه آمریکا، بود که پیروزی او بر حریفش از حزب دموکرات، هیلاری کلینتون در انتخابات ریاست‌جمهوری ایالات متحده، نه‌فقط مخالفان، بلکه طرفدارانش را نیز غافلگیر و معادله‌های سیاسی در سراسر جهان را به‌هم ریخت. یک سال پیش‌تر، آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان که رهبری اروپا را در دورانی سراسر بحران سیاسی و اقتصادی برعهده داشت، این لقب را گرفت.   رادیکا جونز، سردبیر تایم، در سال ٢٠١٣ در مصاحبه‌ای توضیح داد: «معیار عبارت است از «شخص یا اشخاصی که - خوب یا بد- بیشترین تأثیر را در اخبار و زندگی ما داشته و تجسم مسئله مهم سال بوده‌اند». بسیاری از خبرها بد هستند و بسیاری از افراد سازنده اخبار بد، افراد بسیار قدرتمندی هستند. دبیران تایم این را می‌دانند. مشهور است که آنها هیتلر را در سال ١٩٣٨ و استالین را در سال ١٩٣٩ و بار دیگر در سال ١٩٤٢ انتخاب کردند. اینها مردانی بودند که نه‌فقط آن سال‌ها، بلکه سراسر قرن بیستم را تحت‌تأثیر قرار دادند».  

گفت‌وگوی داخلی در تایم دراین‌باره از ماه سپتامبر (شهریور) آغاز می‌شود. در آن زمان از هر کارمند تایم خواسته می‌شود یک نامزد را انتخاب کند. در یک جلسه همه کارکنان گرد هم می‌آیند و هر یک از نویسندگان و دبیران پنج‌دقیقه برای متقاعدکردن همکاران خود وقت دارند.

تا لحظه‌ای قبل از مشخص‌شدن شخصیت سال، فقط تعداد انگشت‌شماری از کارکنان تایم خبر دارند و بقیه اتاق خبر فقط می‌توانند حدس بزنند، اما تهیه فهرست‌های اولیه است که حدس‌ها را تقویت می‌کند و به گمانه‌زنی‌ها دامن می‌زند.   فهرست اولیه‌ای که مجله تایم روزسه‌شنبه اعلام کرد، از جمله چهره‌هایی مانند هیلاری کلینتون، ولادیمیر پوتین، مارک زاکربرگ، بیانسه، جف بزوس، رابرت مولر، کیم جونگ اون و دونالد ترامپ را شامل می‌شد. در همان روز اعلام شد که خوانندگان تایم از این فهرست با ٢٤ درصد آرا، شاهزاده خبرساز عربستان، محمد بن‌سلمان، را انتخاب کرده‌اند و پس از او اعضای کمپین MeToo movement# علیه آزار جنسی با شش درصد آرا قرار گرفته‌اند و کالین کپرنیک، بازیکن سابق فوتبال آمریکایی و رابرت مولر، بازرس ویژه پرونده ارتباط ترامپ با روسیه، هرکدام با پنج درصد آرا در رتبه‌های بعدی قرار دارند.  

سرانجام چهارشنبه‌شب اعلام شد آنها که در برابر آزار جنسی سکوت را شکستند، شخصیت سال ٢٠١٧ هستند.

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۲۹۲۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهدی آشنا برگزیده جشنواره عکس نوروز تاجیکستان شد

به گزارش خبرنگار مهر، جایزه بهترین شرکت‌کننده و نشان آبی آسمانی فیاپ از جشنواره بین‌المللی عکس «نوروز» در تاجیکستان به مهدی آشنا عکاس ایرانی رسید.

جشنواره بین‌المللی عکس «نوروز» در تاجیکستان از ۲۶ مارچ تا ۲۹ آوریل ۲۰۲۴ برابر با ۷ فروردین تا ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۲ برگزار شد که دارای مجوز (پاتروناژ) فدراسیون هنر بین‌المللی فیاپ است.

مجمع عمومی سازمان ملل متحد در سال ۱۳۸۸ با تصویب قطعنامه‌ای روز ۲۱ مارس را با عنوان فرهنگ صلح به عنوان روز جهانی «نوروز» به تصویب رساند و در تقویم خود جای داد. از این پس نوروز به‌عنوان یک مناسبت بین‌المللی به رسمیت شناخته شد.

در اطلاعیه دفتر روابط عمومی مجمع عمومی سازمان ملل آمده‌است که امروزه بیش از ۳۰۰ میلیون نفر در ایران، افغانستان، تاجیکستان، آذربایجان، سایر کشورهای آسیای میانه و قفقاز، ترکیه، ترکمنستان، قزاقستان، قرقیزستان، هند، در منطقه بالکان، آلبانی و مقدونیه، حوزه دریای سیاه و خاورمیانه آغاز فصل بهار را با سنت باستانی عید نوروز که تاکیدی است بر زندگی در هماهنگی و تعادل با طبیعت، جشن می‌گیرند.

جشنواره بین المللی عکس «نوروز» نیز در همین راستا برگزار می‌شود.

کد خبر 6091942 آروین موذن زاده

دیگر خبرها

  • ۸۴ تیم برگزیده جشنواره ملی لکوکاپ ایران شدند
  • نیمکت‌های داغ فوتبال اروپا؛ کدام تیم‌ها سرمربی‌شان را عوض می‌کنند؟ / آن تایم
  • باشگاه خبرنگاران جوان لرستان برگزیده جشنواره رسانه‌ای «بر بلندای حضور» شد
  • عکاس خبرگزاری مهر آذربایجان‌شرقی برگزیده جشنواره ملی عکاسی سنندج
  • تعداد شرکت دانش‌بنیان در دانشگاه آزاد اصفهان به ۳۰۰ شرکت می‌رسد/ ۲۰ مجله فناوری با درجه ممتاز داریم
  • مهدی آشنا برگزیده جشنواره عکس نوروز تاجیکستان شد
  • جشنواره نوجوان خوارزمی در مهرستان و خاش
  • ترامپ اعضای ناتو را تهدید کرد
  • عناوین برگزیده روزنامه‌های صبح امروز
  • استخراج الماس از گل صدتومانی